+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

Optimalisatie werkprocessen bij BAM Rail

BAM Rail heeft ons gevraagd om de werkprocessen en toegepaste technieken (software en hardware) met betrekking tot spoormaatvoering te analyseren en aanbevelingen voor verbeteringen te doen.

Werkprocessen op orde

Voor het succesvol realiseren van beoogde projectresultaten is het voor BAM Rail van belang dat de werkprocessen en toegepaste technieken op het gebied van maatvoering op orde zijn.
Door het houden van interviews met de betrokkenen, hebben wij de werkprocessen vanaf het moment van projectaanvraag tot aan het opleveren van het project doorgelicht. Alle bevindingen hebben we verwerkt tot een pragmatische rapportage met aanbevelingen. Op basis van dit rapport heeft BAM Rail haar processen aangepast.

Hun bereikbaarheid uitstekend

‘Samenwerken met Richtlijn Geodesie is een feest. Als werkvoorbereider werk ik vooral samen met Eltjo Keijer en ik ben heel erg tevreden. Ik vind het heel prettig dat ze zo goed met je mee kunnen denken. Bovendien is hun bereikbaarheid uitstekend, zelfs in het weekend! Heel belangrijk als je de vaart erin wilt houden.’

Marcel Veggelers

BAM Rail

Op een prettige manier samenwerken

‘Het fijne aan Richtlijn Geodesie is dat je op een prettige en informele manier met ze kunt samenwerken. Zo bellen we meer met elkaar dan dat we mailen en zelfs de kleinste vraag beantwoorden ze snel en goed. Ik vind ze erg praktisch, vriendelijk en kan ook anderen van harte aanbevelen om met hun samen te werken.’

Frits Klijs

BAM Rail

Geïnteresseerd om met ons samen te werken