+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

Maatvoering spoorknooppunt Utrecht CS

Voor het realiseren van de vernieuwing van het spoorknooppunt bij Utrecht Centraal, leveren wij een bijdrage aan de maatvoering.

Verbeteren doorstroom treinen

U-centRaal vof is een samenwerkingsverband van BAM Rail en VolkerRail Nederland. In opdracht van ProRail realiseert U-centRaal het vernieuwen van het spoorknooppunt Utrecht Centraal. Dit is één van de omvangrijkste en meest complexe spoorprojecten in de Nederlandse geschiedenis. Het project richt zich met name op het verbeteren van de doorstroming van de treinen, waardoor meer treinen kunnen rijden en het spoor rond Utrecht betrouwbaarder wordt.

Maatvoering

Binnen dit complexe project leveren wij een bijdrage aan het maatvoeringsproces. We zijn verantwoordelijk voor de voorbereiding van de maatvoering van de objecten en het bijhouden van de geo-informatie. We zorgen ervoor dat het juiste object, op het juiste moment en op een juiste wijze richting ProRail wordt verantwoord. Daarnaast beheren en onderhouden we de meetkundige grondslag, voeren we nul- en as-built metingen uit en houden we ons bezig met bestandsbeheer en de hoofdmaatvoering.

Meer informatie bekijk de video hieronder.

https://youtu.be/wfwqxaufdSY

Geïnteresseerd om met ons samen te werken