+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

Martijn Arkesteijn
Projectmanager / adviseur

M. Arkesteijn - Geodetisch ingenieur met oog voor het team

Contact:

    telefoon-grijs

‘Na mijn opleidingen Geodesie en Bedrijfskunde ben ik voor mezelf begonnen als geodetisch adviseur. Enkele jaren later heb ik Richtlijn Geodesie opgericht.

Als projectleider vind ik het uitdagend om met een team een project te realiseren volgens vooraf gestelde doelen en kwaliteitseisen. Ik heb veel ervaring met grote, financieel beladen en complexe projecten. Ik merk dat ik met mijn ervaring, mijn professionele netwerk en mijn commercieel en bedrijfseconomisch inzicht een belangrijke meerwaarde binnen onze projecten kan leveren.

In mijn werk probeer ik het beste uit anderen en mezelf te halen. Het werken met mensen – en met name het inzetten van mensen in hun kracht – geeft mij een kick. Dat is één van de doelen die ik met ons bedrijf nastreef: een bedrijf met passie voor het vak, waar mensen het prettig vinden om te werken en waar klanten vertrouwen in hebben.’

Rijkswaterstaat heeft meerdere projecten uitgevoerd met Richtlijn Geodesie. De samenwerking met Martijn is plezierig, hij denkt goed mee en levert wat hij belooft.

Paul Gerrits

Rijkswaterstaat

Ons team

Eltjo Keijer

Eltjo Keijer

Sr. Specialist

Evelien Tishauser-Wijnands

Evelien Tishauser-Wijnands

Specialist / adviseur

Martijn Arkesteijn

Martijn Arkesteijn

Projectmanager / adviseur

Hans van Praat

Hans van Praat

Projectleider / Specialist

Bob van der Meij

Bob van der Meij

Drone specialist

Tim Bogers

Tim Bogers

junior specialist

Jasper Mink

Jasper Mink

Consulting Project Manager

Ook bij ons werken?