+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

Evelien Tishauser - Wijnands
Specialist / adviseur

Contact:

    telefoon-grijs

‘Sinds mijn eerste werkgever hou ik me al bezig met het verzamelen van geo-informatie. Toen hield ik me bezig met het voorbereiden en uitwerken van landmeetkundige metingen bij de Meetkundige Dienst van Rijkswaterstaat. Daar ontdekte ik tevens het belang van de kwaliteit van de gegevens: dat kan het eindresultaat van een project tenslotte maken of breken.

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat het werken met kwalitatieve geo-informatie mij op het lijf geschreven is en ik dat vanuit verschillende rollen in verschillende projecten goed kan. Bij Richtlijn Geodesie kan ik mij op dat gebied naar hartenlust uitleven. Er komen zowel grote als kleine projecten langs waar ik graag aan werk. We werken in een klein team waar mijn werk echt het verschil maakt. Dat maak het werk dynamisch en uitdagend.’

Evelien Tishauser van Richtlijn Geodesie heeft de gave om mensen op een vriendelijke manier op een lijn te krijgen. Eveline is uiterst professioneel en – niet onbelangrijk – ze krijgt dingen ook echt voor elkaar.

Edo den Haring

Rijkswaterstaat

Ons team

Eltjo Keijer

Eltjo Keijer

Sr. Specialist

Evelien Tishauser-Wijnands

Evelien Tishauser-Wijnands

Specialist / adviseur

Martijn Arkesteijn

Martijn Arkesteijn

Projectmanager / adviseur

Hans van Praat

Hans van Praat

Projectleider / Specialist

Bob van der Meij

Bob van der Meij

Drone specialist

Tim Bogers

Tim Bogers

junior specialist

Jasper Mink

Jasper Mink

Consulting Project Manager

Ook bij ons werken?