+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

Eltjo Keijer
Sr. Specialist

Contact:

    telefoon-grijs

‘Voor Sinterklaas kreeg ik ooit een beroepenboekje van de HEMA cadeau. Dat, in combinatie met mijn interesse voor oude kaarten en wiskunde, bracht mij tot de studie Geodesie. De liefde is gebleven en sindsdien zet ik graag mijn tanden in complexe geodetische vraagstukken.

Voordat ik bij Richtlijn Geodesie startte, was ik jarenlang werkzaam als projectleider van complexe landmeetkundige projecten. Daarnaast heb ik mij ook veel beziggehouden met het programmeren van applicaties en het werken met landmeetkundige hard- en software. Deze kennis komt mij dagelijks van pas binnen de projecten van onze klanten.

Binnen ons bedrijf adviseer ik onze klanten over grote en kleine projecten op het gebied van Geodesie. Ik vind het belangrijk om mij goed in te leven in de vraag van de klant en vanuit zijn perspectief tot een optimale oplossing te komen. Door flexibel, pragmatisch en creatief met een vraagstuk om te gaan, neem ik onze klanten zorgen uit handen.’

Wij hebben diverse projecten toevertrouwd aan de deskundige leiding van Eltjo Keijer van Richtlijn Geodesie. Hij heeft duidelijk kennis van de materie, neemt zijn verantwoordelijkheid en is een erg fijne collega.

Erik Nobbe

Het Waterschapshuis

Ons team

Eltjo Keijer

Eltjo Keijer

Sr. Specialist

Evelien Tishauser-Wijnands

Evelien Tishauser-Wijnands

Specialist / adviseur

Martijn Arkesteijn

Martijn Arkesteijn

Projectmanager / adviseur

Hans van Praat

Hans van Praat

Projectleider / Specialist

Bob van der Meij

Bob van der Meij

Drone specialist

Tim Bogers

Tim Bogers

junior specialist

Jasper Mink

Jasper Mink

Consulting Project Manager

Ook bij ons werken?