+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

Bob van der Meij
Drone specialist

Han van Praat - Geodesie als verbindende factor

Contact:

        telefoon-grijs

Met een achtergrond in de sociale geografie en een specialisatie geo-informatie was mijn intrede in de wereld van geodesie niet bepaald vanzelfsprekend. Daar bracht de recente en omvangrijke opkomst van drones echter verandering in. Tijdens mijn studie heb ik mij bovenal geïnteresseerd voor gegevensinwinning middels deze vliegende sensoren én de informatiebehoeften waarin zij kunnen voorzien.

Ik raakte gefascineerd door de wijze waarop drones een unieke kijk op de wereld om ons heen geven; op óf vanaf locaties die voorheen onbereikbaar waren. Geïntrigeerd door de manier waarop zij direct en flexibel kunnen worden ingezet; om ongeëvenaard gedetailleerde beelden en allerhande gegevens in te winnen. En gecharmeerd door de mogelijkheden om verkregen data tot leven te wekken; middels (driedimensionale) visualisaties en andere waardevolle informatie producten.

Geodesie en drones vormen zonder meer twee handen op één buik en de mogelijkheden zijn ogenschijnlijk groot. Zelf blijf ik met beide benen op de grond. Ik ga graag met veel passie en enthousiasme na hoe drones van meerwaarde kunnen zijn binnen uw project en kunnen voorzien in uw informatiebehoeften.

Ons team

Eltjo Keijer

Eltjo Keijer

Sr. Specialist

Evelien Tishauser-Wijnands

Evelien Tishauser-Wijnands

Specialist / adviseur

Martijn Arkesteijn

Martijn Arkesteijn

Projectmanager / adviseur

Hans van Praat

Hans van Praat

Projectleider / Specialist

Bob van der Meij

Bob van der Meij

Drone specialist

Tim Bogers

Tim Bogers

junior specialist

Jasper Mink

Jasper Mink

Consulting Project Manager

Ook bij ons werken?