+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

De dronevloot

Alle drones van Richtlijn Geodesie staan ingeschreven in het luchtvaartuigregister (PH-3HQ en PH-1XQ), zijn technisch gekeurd en beschikken over een (ontheffing) bewijs van luchtwaardigheid. Daarnaast zijn alle toestellen verzekerd tegen burgerrechtelijke aansprakelijkheid voor dood of letsel van derden of andere schade toegebracht aan derden.

Matrice 210-RTK

De M210-RTK is met recht een werkpaard te noemen dat dankzij een reeks unieke eigenschappen breed inzetbaar is. Het toestel kan worden voorzien van twee aaneengeschakelde camera’s, maar ook het monteren van een camera aan de bovenkant behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen gelijktijdig zowel visuele (RGB) als warmtebeeld opnames worden gemaakt en/ of lastig bereikbare locaties zoals de onderzijde van bruggen veilig worden geïnspecteerd. Indien gewenst worden de camera’s voorzien van zoomobjectieven waardoor zelfs de kleinst mogelijke details haarfijn vastgelegd kunnen worden.

De drone is tevens uitgerust met RTK-GPS (Real Time Kinematic-GPS) positiebepaling waardoor het toestel niet alleen resistent is tegen magnetische velden maar ook de navigatie uitermate precies is. Mede dankzij de IP43 certificering is het toestel zowel stof als waterdicht, presteert het uitmuntend tot en met windkracht 6 en vormen zowel extreem hoge (+50C) als lage (-20C) temperaturen geen enkel probleem. Ten behoeve van de veiligheid zijn alle kritische systemen aan boord dubbel of driedubbel uitgevoerd.

Inspire Pro

De Inspire Pro maakt vanaf dag 1 onderdeel uit van onze vloot. De Inspire is dankzij de 360 graden draaibare camera én het inklapbare landingsgestel uitermate geschikt voor kwalitatief hoogwaardige foto- en video opnames. Ook het inmeten van kleinere percelen en het inspecteren van assets zijn mede dankzij het monteren van zoomlenzen mogelijk. De grote sensor en het dynamisch bereik resulteren in haarscherpe en kleurrijke beelden, ook bij weinig licht.

Geïnteresseerd om met ons samen te werken

Projecten gerealiseerd mbv drones