+31 6 303 929 00 info@richtlijngeodesie.nl

Camiel Duijts - Consulting Project Manager

Tim Bogers – junior specialist

Contact:

    

Mijn opa had bij het KNMI al een fascinatie voor wat deze aarde beweegt, met mijn opleidingen Geodesie/Geo-informatica en Fysische Geografie heb ik deze passie onbewust in mijn genen meegekregen. Na mijn studies heb ik bij verschillende Ingenieurs bureaus uiteenlopende ervaringen opgedaan. In deze periode ben ik erachter gekomen dat innoverend ondernemen voor mij een belangrijke drijfveer is om zaken voor elkaar te krijgen. Om sneller te acteren op de innovatieve vraagstukken van de geodetische markt, heb ik in 2018 besloten om mijn carrière voort te zetten bij een klein & dynamisch ingenieurs bureau.

Gegevens inwinning door sensoren, altijd en overal, geven bedrijven meer inzicht in hun processen met als doel hun activiteiten te kunnen optimaliseren. Deze continue gegevens uitwisseling wordt ook wel samengevat onder de term “Internet of Things” (IoT). De IoT industrie biedt tal van nieuwe mogelijkheden op het gebied van omgevingsmonitoring, iets wat mij de afgelopen jaren zeer heeft geïntrigeerd.

Binnen de Geodesie wordt de locatie veelal ingewonnen met radio gerelateerde positie systemen zoals GPS (GNSS). De traditionele “survey-grade” GNSS ontvangers zijn zeer kostbaar in het professionele nauwkeurigheidssegment (cm/mm). Recent verbeterde technologieën hebben het mogelijk gemaakt om deze nauwkeurigheden te halen op “low-cost” hardware. Bij “Richtlijn Geodesie” ga ik graag aan de slag om te kijken hoe we voor uw project hoogwaardige continue GNSS omgevings-data kunnen leveren tegen lage equipment kosten.

Ons team

Eltjo Keijer

Eltjo Keijer

Sr. Specialist

Evelien Tishauser-Wijnands

Evelien Tishauser-Wijnands

Specialist / adviseur

Martijn Arkesteijn

Martijn Arkesteijn

Projectmanager / adviseur

Hans van Praat

Hans van Praat

Projectleider / Specialist

Bob van der Meij

Bob van der Meij

Drone specialist

Tim Bogers

Tim Bogers

junior specialist

Camiel Duijts

Camiel Duijts

Consulting Project Manager

Ook bij ons werken?